Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

CHP Milletvekili aday adayı Tüm'den Erdek çıkartması

CHP Milletvekili aday adayı Tüm

CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tüm, geldiği ilçemizde Erdek Belediyesi, CHP Erdek İlçe Başkanlığı ve sivil toplum kuruluşlarını kapsayan bir dizi ziyaretlerde bulundu.

CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tüm, geldiği ilçemizde Erdek Belediyesi, CHP Erdek İlçe Başkanlığı ve sivil toplum kuruluşlarını kapsayan bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Ülke gündemi ile ilgili detayların konuşulduğu ziyarette, Mehmet Tüm Yüce Divan’dan kaçan 4 eski bakan için “gün gelecek mutlaka hesap verecekler. Yüce divan’dan kaçanlar bu toplumun vicdanına mahkûm edecektir. “ ifadelerini kullandı.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’yı ziyaret ederek makamında bir süre sohbet eden Mehmet Tüm “Meclis üzerindeki gölgeyi kaldırma adına önemli bir fırsatı heba etmiştir. Yüce meclis bu şaibeyi ortadan kaldırabilirdi daha da önemlisi dört bakanın parlamento kürsüsüne çıkıp aklanmak için Yüce Divan talebinde bulunmaları gerekirdi. 40 civarında AKP milletvekili de bu 4 bakan hakkında her vicdanlı yurttaş gibi bizim de duyduğumuz rahatsızlığı duyuyor.” dedi. 

Tüm: “Önseçim CHP’ye kazandırır”
CHP Erdek İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Tüm “2011 seçimlerinde kazandığımız milletvekili sayısı 3‘tü bugün iktidar olmak için bu sayıyı 5’e çıkarmak zorundayız. Seçime geniş halk kitlelerinin onayladığı adaylarla gitmek zorundayız. Önseçim tabanın sesini dinlemektir. Önseçim CHP’ye gönül vermiş, emek vermiş kitlelerin sesini dinlemektir” ifadelerini kullandı
Tüm: “Erdek turizm olanak larını daha iyi değerlendirmeli”
Erdek Ticaret Odası’nı da ziyaret ederek Başkan Özlem Sarı ile görüşen Mehmet Tüm “Turizm mastır planı ve stratejik planımızda turizm sektörüne yön vermek gerekir, sivil toplum kuruluşlarının çabası önemlidir ama yeterli değildir. Erdek topyekün bu konuda koordineli çalışmalı ve çaba göstermeli yani kentte yaşayan tüm unsurlara görevler düşmektedir. Erdek’te arkeolojik ve tarihi yerleri turistlere gezdirip anlatacak belgeli rehberlere ihtiyaç duyulmaktadır. Turizm Erdek için büyük şanstır 1/100 bin’lik çevre planlarının kabul edildiği ve bölgenin sanayi bölgesi olma yönünde ilerlediği bir dönemde Erdek bu şansı iyi değerlendirmelidir.” ifadelerini kullandı.
Tüm: “Demokrasi adına topluma örnek olmalıyız”
Erdek ziyaretini Marmarabirlik Yönetim Kurulu eski Başkanı Refi Taviloğlu ile devam eden Mehmet Tüm “AKP’yi demokrasi anlayışı ve ülkeyi getirdikleri durum noktasında eleştiriyoruz ve eleştirmeye devam edeceğiz. Biz CHP olarak siyasete yeni bir soluk getirmeli, tabanın sesini ve demokrasiyi hakim kılmalıyız.” dedi.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli